Jakt

Småvilt/Rådyrjakt i Eidsvoll Almenning

 

– Salget er kun for bruksberettigede og innenbygdsboende øst for Vorma med fast bostedadresse 2080 Eidsvoll og 2092 Minnesund.

 

Alt salg av jaktkort på småvilt og rådyr i Eidsvoll Allmenning, vil fra 2022 skje via Inatur.no. Dette vil også si at administreringen av salget nå vil gå via Allmenningsdrift Romerike på Maura; alle spørsmål og henvendelser skal rettes dit.

 

Mange jegere er godt kjent med kjøp av jaktkort gjennom Inatur, men for de som ikke har brukt dette før kommer det her en enkel forklaring. Hvis man ikke er god på dette området anbefaler vi å spørre noen man kjenner om hjelp, som for eksempel en sønn, ett barnebarn eller en venn. Inatur og Allmenningsdrift Romerike kan også bistå hvis man står helt fast.

 

Aller først må man opprette egen bruker:

 

  • no – meny – registrerer deg her – fyll deretter ut all nødvendig informasjon.

 

(Fra «Min side» kan du administrere egen brukerkonto fra A til Å, og legge til all personlig informasjon. Her skal du også rapportere fangst etter endt jakt).

 

For å kjøpe jaktkort:

  • klikk på Jakt – kjøp jakt her – velg type jakt – søk på Eidsvoll Almenning.

 

Her vil du finne utvalget av jaktkort innen valgt jakt, samt generell informasjon og jaktregler. Velg ditt jaktkort, klikk på Kjøp og følg prosessen videre.

Bekreftelse av kjøpet mottar du på epost.

 

NB! Alle kortkjøp blir administrert og godkjent ift bruksrett og bostedsadresse; feilkjøpte kort er ugyldige og blir ikke refundert.

 

Husk at kjøp av jaktkort krever fangstrapportering.

 

Vi ønsker alle en god jakt!